Tilaus- ja toimitusehdot

YLEISET EHDOT

Verkkokauppa Viherpalvelu.net (jäljempänä verkkokauppa) on Viherpalvelu Ettala & Co OY:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa Viherpalvelu Ettala myy puutarhatyökaluja ja näihin liittyviä varaosia. Näitä sopimusehtoja sovelletaan verkkokaupan ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Viherpalvelu Ettala & Co Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat esillä verkkokaupan internet-sivuilla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan, ellei laissa ole toisin määrätty.

Viherpalvelu Ettala & CO Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Viherpalvelu Ettala & Co Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota se ei kohtuudella voi voittaa. Viherpalvelu Ettala & CO Oy on velvollinen ilmoittamaan niin pian kuin se on mahdollista sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

 

ASIAKAS

Viherpalvelu Ettala & CO Oy myy tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille (jäljempänä yksityisasiakas), yritys- julkishallinto ja yhteisöasiakkaille (jäljempänä yritysasiakas). Molemmista asiakasryhmistä puhutaan jäljempänä termillä asiakas.

Yksityisasiakkaiden kaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajasuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat yksityisasiakkaan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Yritysasiakkaiden ja Viherpalvelu Ettala & Co OY:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty. Asiakas on velvollinen luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät yksityisasiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, sähköposti, sekä y-tunnus, postiosoite ja tarvittaessa laskutusosoite.

Viherpalvelu Ettala & CO Oy ei ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien, ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua Viherpalvelu Ettala & Co OY:n järjestelmään.

 

TUOTTEET JA HINNASTO

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät kuljetusta. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Tuotteen hinnan noustessa, ennen lähetyksen käsittelyä, Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetken mukaisesti. Hinnan laskiessa toimitamme tuotteen automaattisesti uudella halvemmalla hinnalla.

 

Viherpalvelu Ettala & CO Oy pidättää oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä poikkeuksellisen suurissa erissä.

Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.

 

MAKSUTAVAT

Ajankohtainen lista maksutavoista löytyy verkkokaupasta

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Alisa Yrityslaskulla onnistuu pelkkien yhteystietojen ja vahvan tunnistautumisen avulla. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustamansa yrityksen välisen yhteyden. Maksutavan käyttö edellyttää suomalaista y-tunnusta ja ostoksen tekijältä suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia. Ostajan osto-oikeus varmistetaan digitaalisesti. Tätä varten suosittelemme, että ostaja käyttää ostosta tehdessä yrityksen tarjoamaa puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta.

Lasku lähetetään Alisa Yrityslaskun toimesta ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet ovat valmiina tiedossa, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisättyä laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot.

Alisa Yrityslasku tarjoaa kolme eri maksuaikaa: 14 päivää, 30 päivää ja 60 päivää. Laskutuslisä vaihtelee valitun maksuajan mukaan: 14 päivää 9,90 €, 30 päivää 19,90 € ja 60 päivää 29,90 €. Alisa Yrityslaskun luottoraja on 5000 €.

Mikäli sinulla on kysyttävää Alisa Yrityslaskusta, olethan yhteydessä Alisan asiakaspalveluun:
• Sähköposti: yritysrahoitus@alisapankki.fi
• Puhelinnumero: 0293 230 910 (Arkisin klo 9-17, 0,1717 € /min)

Alisa Yrityslaskun mahdollistaa Alisa Pankki Oyj.

Lisätietoja Alisa Yrityslaskusta löytyy seuraavasta linkistä: B2B-maksutapa verkkokauppoihin | Alisa Pankki

 

TOIMITUSTAVAT

Verkkokaupan toimitustapa on posti.

Postitse lähetyskulut ovat 13 euroa. Verkkokaupan tuotteita toimitetaan vain Suomeen. Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 2 työpäivää automaattisen tilausvahvistuksen lähettämisestä.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan tuotteen 14 päivän kuluessa.

 

PALAUTUSOIKEUS

Etämyynnissä käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajan tutustua tuotteeseen niin kuin se olisi mahdollista myymälässä. Viherpalvelu Ettala & Co Oy myöntää asiakkaalle lain hengen mukaisen oikeuden tutustua pakkauksen sisältöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen.

Asiakaspalautuksista tulee olla yhteydessä Viherpalvelu Ettalaan arkisin klo 8-16 puh. 0500 530 730 tai sähköpostilla info@viherpalvelu.net

 

TAKUU JA VIRHEVASTUU

Takuu määräytyy tuotteen valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

 

REKLAMAATIO

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä.

Viherpalvelu Ettala & CO Oy pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta.

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti, ja sen voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen info@viherpalvelu.net tai postitse osoitteeseen Valurinkatu 11, 20360 Turku

 

Verkkosivuilla on mahdollisuus jättää asiakaspalautetta.

 

Asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistaviksi. Asiakas voi nostaa tästä velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Viherpalvelu Ettala & CO Oy:tä vastaan Turun käräjäoikeudessa.

 

VASTUUN JAKAUTUMINEN

Tuotteet myydään aina sellaisina kuin ne ovat. Viherpalvelu Ettala & Co Oy ei ole vastuussa tuotteiden tai palveluiden virheestä ja / tai käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä kuluista eikä tulonmenetyksistä. Viherpalvelu Ettala & Co Oy:n korvausvastuu rajoittuu aina näiden sopimusehtojen sisältöön. Tuotevirhevastuu rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen täyttöhyödyllä vähennettynä.