Yritys

Viherpalvelu Ettala & Co Oy on toiminut kivi- ja viherrakentamisen alalla 40-vuoden ajan, tarjoten asiakkailleen ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua pihakiveyksistä suuriin katu- ja torikokonaisuuksiin. Intohimolla ja ammattitaidolla tuotetut kohteet näkyvät laajalti Turun seudulla ja ympäri Varsinais-Suomea sekä Satakuntaa.
Viherpalvelu Ettala työllistää n. 15 henkeä.Palvelualtis ja ammattitaitoinen henkilökuntamme rakentaa upeita kokonaisuuksia toiveidenne mukaan. Pihalaatoitukset, siirtonurmikon asennukset, istutusalueiden teot, istutukset, nurmikon teot yms. viherrakentamiseen liittyvät tehtävät ovat jokapäiväistä työtämme. Autamme mielellämme myös piha-alueesi suunnittelussa. Toimitilamme löytyvät Ruskolta, osoitteesta Aholantie 1, 21290 RUSKO.
Viherpalvelu Ettala Oy toimii lisäksi ARS – ammattilaisen puutarhatyökalujen maahantuojana. Yritys tuo maahan huippulaadukkaita Japanilaisia ARS-puutarhatyökaluja. ARS-työkalut valmistaa ARS Corporation, vuodesta 1876. Työkaluvalikoimamme käsittää mm. seuraavat tuoteryhmät: Oksasahat, varsioksasahat, varsisakset, sekatöörit sekä voimasakset. Edellä mainittuihin on saatavissa myös varaosia kauttamme. Puutarhatyökaluja tilaat kätevästi verkkokaupastamme.
Ota yhteyttä, me toteutamme toiveesi!